نتایج براساس دسته بندی

نتیجه ای یافت نشد.

الکترود

الکترود

الکترود

محصولات الکترود

  • الکترود جوشکاری الکترود جوشکاری

براساس برند:

  • میکا
  • آما
  • قیمت‌ها بدون احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است.

    • تخفیف -% الکترود جوشکاری میکا

      سایز (inch):
      • 3
      • 4
      تخفیف -% ۲،۶۵۰،۰۰۰

برای اتصال لوله و اتصالات، روش‌های مختلفی وجود دارد. یکی از این روش‌ها، اتصال دو قطعه به وسیله جوشکاری است. این شیوه هم در لوله‌های فلزی و هم پلیمری کاربرد دارد. جوشکاری انواع مختلفی دارد و انجام آن نیازمند تجهیزات مخصوص است. یکی از تجهیزات مورد نیاز برای جوش دو قطعه، الکترود است. الکترودها، ابزاری هستند که کاربرد بسیاری در خطوط لوله‌کشی دارند. رنگ یا چسب پرایمر، کنف و خمیر و انواع نوار، دیگر انواع ابزار و متعلقات لوله کشی مورد استفاده در تاسیسات است. در ادامه مطلب به معرفی الکترودها، مشخصات فنی، مزایا، کاربردها، نحوه خرید و دریافت لیست قیمت آن‌ها می‌پردازیم.

الکترود جوشکاری چیست؟

الکترودها میله‌هایی هستند که یک بخش فلزی و یک بخش غیر فلزی دارند. بخش فلزی این تجهیزات شامل مفتولی است که با بخش غیر فلزی با نام فلاکس، پوشیده می‌شود.  فلاکس از ترکیباتی همچون اکسید سدیم، خاک رس، آزبست، سلولز و آهک ساخته می‌شود. هر الکترود دو سر مثبت و منفی دارد. برای انجام جوش دو قطعه، مفتول فلزی که به جریان الکتریکی متصل می‌شود و به روش قوس الکتریکی ذوب می‌شود. به این ترتیب دو قطعه با استحکام مناسبی به هم متصل می‌شوند. نقش پوشش فلاکس، افزایش پایداری فرآیند قوس الکتریکی است. همچنین به عنوان عایق برای ایجاد گاز محافظ و سربار شناور بر روی سطح جوش قرار می‌گیرد. با این کار، مدت زمان خنک شدن محل اتصال افزایش پیدا می‌کند.    

مشخصات فنی الکترودها

برای انتخاب یک الکترود، مشخصاتی هستند که باید به آن‌ها دقت کرد. قطر فلاکس و مفتول، طول و جنس پوشش فلاکس و مفتول، از جمله این مشخصات هستند. نامگذاری الکترودها نیز بر اساس همین مشخصات فنی و استانداردها انجام می‌شود. قطر این تجهیزات از 2.5 تا 4 اینچ متغیر است. دستگاه جوشکاری که قرار است مورد استفاده قرار بگیرد نیز در انتخاب الکترودها موثر است. الکترودهای DC برای دستگاه‌های جوش DC و الکترودهای AC برای دستگاه‌های جوش AC و DC قابل استفاده هستند.

استانداردهای الکترود جوشکاری

دسته‌بندی الکترودها، بر اساس استانداردهای بین المللی ISO2560، DS، BS و EN انجام می‌شود. یکی از استانداردهای پرکاربرد برای الکترودها، استاندارد AWS است. الکترودها طبق این استانداردها نام‌گذاری می‌شوند.

طریقه نام‌گذاری الکترودها

نام الکترودها دارای یک حرف و چهار یا پنج رقم است. حرف انگلیسی که قبل از اعداد قرار می‌گیرد نشانگر نوع جوشکاری است که می‌تواند E به معنای قوس الکتریکی و RG به معنای جوشکاری با گاز است. دو رقم اول در نام الکترودها، حداقل قدرت کششی را نشان می‌دهد. واحد مورد استفاده برای قدرت کششی psi است. رقم سوم می‌تواند 1، 2 و 4 باشد. این اعداد نشامگر مکانی است که می‌توان از الکترود در آن استفاده کرد. دو رقم پایانی نیز نشان‌دهنده نوع پوشش و قطبیت صحیح آن است. دو نوع الکترود که برای لوله‌کشی کاربرد دارند، الکترودهای 6013 و 6010 هستند. این الکترودها قدرت کششی 6000 psi دارند. در تمام موقعیت‌های افقی، عمودی و سرازیر نیز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. الکترودهای 6010 تنها با جریان برق مستقیم قابل استفاده هستند.

انواع الکترود جوشکاری

الکترودها به چند روش دسته‌بندی می‌شوند. در یک دسته بندی کلی، الکترودها دارای دو نوع غیر مصرفی و مصرفی هستند.این دسته بندی به صورت زیر است:

الکترود مصرفی

این الکترودها نقطه ذوب پایینی دارند. جنس آن‌ها از فولاد نرم و فولاد نیکل است. از آن جایی که این الکترودها در فرآیند جوشکاری مصرف می‌شوند و به اتمام می‌رسند، به این عنوان شناخته می‌شوند. از مزایای این تجهیزات سهولت استفاده از آن‌هاست. الکترودهای مصرفی دارای دو شکل روکش‌دار و بدون روکش هستند.

الکترود غیر مصرفی

این الکترودها، در حرارت بالا ذوب نمی‌شوند و مقاومت بالایی دارند. نام دیگر این تجهیزات الکترود نسوز است. در فرآیند جوشکاری، این الکترودها مصرف نمی‌شوند و نیازی به تعویض ندارند. دو نوع کربن‌دار و تنگستن، از این محصولات در بازار موجود هستند. نوع کربن‌دار در جوشکاری با لایه محافظ گاز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دسته‌بندی الکترودها بر اساس جنس مفتول

الکترودها از نظر جنس مفتول در انواع زیر موجود هستند:

  • مفتول فولاد زنگ نزن
  • مفتول فولاد کربن
  • الکترودها با مفتول نیکلی
  • مفتول آلومینیوم

دسته‌بندی الکترودها بر اساس پوشش

الکترودها از نظر نوع پوشش در انواع زیر موجود هستند:

  • پوشش قلیایی: این تجهیزات، کاربرد بسیاری در جوشکاری قوس الکتریکی دارند. فلورید کلسیم، کربنات منیزیم و کربنات کلسیم، مواد سازنده‌ای هستند که برای پوشش قلیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پوشش مناسب، کیفیت مطلوب، رطوبت پایین، جوش با کیفیت، از مزایای این الکترودهاست.
  • پوشش رتیلی: قوس به وجود آمده هنگام استفاده از این الکترودها آرام است و پاشش کمتری اتفاق می‌افتد. گل جوش با این الکترودها به راحتی جدا می‌شود. این تجهیزات به رطوبت حساسیت ندارند.
  • الکترود با پوشش اکسیدی: از این الکترودها برای جوشکاری گوشه و در مکان‌های افقی و تخت استفاده می‌شود. این نوع الکترود‌ها، مانند الکترودهای اسیدی نفوذ کمی دارند. محل جوش حاصل از آن‌ها نیز صاف و یکنواخت است. برای جوشکاری با این محصولات، از هر دو جریان متناوب و مستقیم می‌توانید استفاده کنید.
  • پوشش سلولوزی: این الکترودها، در هنگام جوشکاری، مقداری گاز هیدروژن و دی اکسید کربن آزاد می‌کنند. الکترود با این پوشش در جوشکاری پاس ریشه خطوط لوله انتقال نفت و گاز و سایر سیالات مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای جوشکاری با الکترود سلولزی لازم است تا از جریان مستقیم یا DC استفاده شود.
  • پوشش اسیدی: جوشی که با استفاده از این الکترودها انجام می‌شود، سطح صاف و براقی دارد. سربار حاصل از آن نیز پس از اتمام کار به راحتی جدا می‌شود.اکسیدها و کربنات های منگنز، آهن و مقادیری سیلیسیم موادی هستند که برای تولید این نوع فلاکس استفاده می‌شوند.  اگر در نام الکترود، آخرین عدد سمت راست 7 باشد، فلاکس اسیدی است.

دسته‌بندی الکترودها بر اساس ضخامت پوشش

 این تجهیزات از نظر ضخامت پوشش غیر فلزی در انواع زیر موجودهستند:

  • پوشش نازک
  • پوشش متوسط
  • الکترود با پوشش ضخیم
  • پوشش خیلی ضخیم

دسته‌بندی الکترودها بر اساس ساخت

الکترودها از نظر شیوه ساخت، در انواع زیر موجود هستند:

الکترودهای انجماد سریع

E6010 و E6011کد الکترودهای تولید شده به این روش است. از ویژگی‌های این محصولات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قوس الکتریکی قوی ایجاد می‌کنند.
  • سرباره زیادی بر روی جوش ایجاد نمی‌کنند.
  • در تمام شرایط قابل استفاده هستند.

الکترودهای انجماد پرشده

پوشش الکترودهای تولیدی به روش انجماد پرشده بسیار سنگین است. به همین دلیل نه تنها این الکترودها می توانند سرباره را خارج کنند، بلکه دانه‌هایی با ترکیب یکنواخت در محل جوشکاری شده ایجاد می‌کنند. E6013،E6012 و  E7014 کد الکترودهایی هستند که به روشFill Freezing Electrode  تولید شده‌اند.

الکترود چسبان

E6028 و E6027الکترودهای پرکاربرد در این دسته هستند. پوشش فلاکس ضخیم و نرخ رسوب‌گذاری سریع از ویژگی‌های این نوع الکترود است.

الکترودهای کم هیدروژن

فلاکس این الکترودها دارای هیدروژن کمی است. به همین دلیل برای جوشکاری فولاد پر کربن استفاده می‌شود. E7018 و E7028کد محصولات تولید شده به این روش است.

موارد استفاده از الکترود

از الکترودهای جوشکاری بیشتر برای اتصال خطوط لوله فلزی در صنایع مختلفی مانند نفت و گاز به طور گسترده استفاده می‌شود. از دیگر کاربردهای این تجهیزات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساخت اسکلت فلزی
  • اتصال تیرآهن
  • اتصال ورق، میلگرد، ناودانی و نبشی

محصولات مکمل الکترود

الکترودها، محصولات مکمل انواع لوله و اتصالات فلزی هستند. برای استفاده از این تجهیزات، نیاز به دستگاه جوش متناسب با آن را خواهید داشت. از دیگر ابزار و متعلقات پایپینگ می‌توان به نوار پرایمر، نوار خطی، نوار سرجوش و رنگ پرایمر اشاره کرد. انواع پیچ و مهره‌های گالوانیزه، واشر و گسکت برای استفاده در فلنج‌ها، کنف و خمیر، الکترود، چسب تارگت و نوار تفلون برای آب‌بندی و عایق‌بندی از جمله دیگر تجهیزات مورد نیاز در پروژه‌های پایپینگ هستند.

برندهای سازنده الکترود

از برندهای داخلی الکترود جوشکاری که در سایت پایپ کالا موجودند، می‌توان به میکا و آما اشاره کرد. الکترودهای تولید شده در این شرکت‌ها، دارای ناخالصی و نقص مکانیکی نیستند و کیفیت بالایی دارند.

خرید الکترود

فروشگاه اینترنتی پایپ کالا، مرجع کاملی از انواع تجهیزات مرتبط با پایپینگ از جمله الکترودهای جوشکاری است. پیش از خرید تجهیزاتی مانند الکترود، بهتر است تا ابتدا لیست خرید تهیه کنید تا بتوانید انتخاب متناسبی داشته باشید. تهیه این لیست را با توجه پارامترهایی مانند جنس فلز مبنا، نوع جوشکاری، میزان نفوذ جوش، قطر و قیمت الکترود تهیه کنید. اولین روش‌ خرید الکترودهای جوشکاری از سایت پایپ کالا، مراجعه به دسته بندی مربوط به ابزار و متعلقات است. شما در این بخش لیست کاملی از انواع الکترود را در اختیار خواهید داشت. همچنین شما می‌توانید پس از تهیه لیست خرید، و بارگزاری آن در سایت پایپ کالا، با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

لیست قیمت الکترودهای جوشکاری

قیمت ابزار جوشکاری مناسب برای لوله فلزی، وابسته به عوامل مختلفی است. در مورد الکترودها، این عوامل شامل قیمت مواد اولیه‌، هزینه‌های تولید و حمل و نقل هستند. با توجه به نوسانات قیمت الکترودهای جوشکاری در بازار، برای اطلاع از قیمت روز این محصولات، می‌توانید با کارشناسان پایپ کالا در تماس باشید. چنانچه لیست خرید خود را بر روی این سایت بارگزاری کنید، قیمت این محصولات، برای شما ارسال می‌شود.

شما می‌توانید برای اطلاع از موجودی و قیمت محصولات، با شماره‌گیری 02155696808  از کارشناسان ما مشاوره دریافت کنید.

نکات مهم هنگام خرید الکترودها

در هنگام خرید تجهیزاتی مانند الکترود جوشکاری، لازم است تا به نکات زیر توجه کنید:

  • از مرغوب بودن الکترودهای مصرفی خود، اطمینان حاصل کنید. استفاده از انواع بی‌کیفیت الکترود، طول عمر محل جوش را کوتاه می‌کند و هزینه تعمیر و نگهداری سیستم را افزایش می‌دهد.
  • انواع الکترود با کیفیت و قیمت مناسب را از برندهای معتبر انتخاب کنید.
  • چنانچه عمق نقطه اتصال با جوش زیاد است، حتما از الکترودهای سلولوزی استفاده کنید.
  • قبل از اینکه خرید خود را نهایی کنید، با کارشناسان پایپ کالا مشورت کنید.

در این مطلب، به معرفی الکترودها که برای اتصال لوله‌های جوشی و اتصالات آن مورد نیاز هستند پرداختیم. در ادامه نیز مزایا، استانداردها، مشخصات و کاربردهای این  تجهیزات را بررسی کردیم. کاربرد اصلی الکترودها، در صنعت تاسیسات است. اگرچه از این محصول، برای اتصال اسکلت فلزی ساختمان، نبشی، ناودانی و میلگرد نیز استفاده می‌شود. الکترودها انواع مختلفی دارند که با توجه به فلز مبنا، نوع جوشکاری و عمق نقطه اتصال می‌توان آن‌ها را انتخاب کرد. این مشخصات را می‌توان از نام این تجهیزات که شامل یک حرف و پنج رقم است، استخراج کرد. شما می‌توانید برای خرید الکترودهای با کیفیت جوشکاری، با کارشناسان پایپ کالا در تماس باشید.

مشاوره آنلاین

02155696808